Hej och tack för att du har visat intresse för The Brilliant Leadership

Vi inleder programmet med en första gemensam träff för de åtta utvalda deltagarna i Stockholm den 15 mars 2021. Här får du även träffa det team som kommer att följa dig under året, för att säkerställa att ni alla får den hjälp som var och en behöver för att nå sin fulla potential.

Den 27 april åker vi sedan vi ner till Toscana i Italien där vi bor på kursgården www.casaoliveta.se. Under de följande elva dagarna går vi tillsammans igenom:

  • Vem är jag?
  • Vad vill jag?
  • Vart är jag på väg?

Innan sommaren ses vi igen i juni för den första återträffen av totalt nio. Varje återträff är en heldag och innehåller bland annat en temaföreläsning, workshop med föreläsaren samt individuell genomgång med var och en. Vi avslutar sedan med en gemensam middag på lokal. Våra teman är bland annat ledarskap, stress och psykisk ohälsa, sex och samlevnad, motion och kondition, hälsosam kost samt vett och etikett.

I juni är det också dags att välja ut en person i åldern 18-25 år, som du ska bli mentor för. Han eller hon erbjuds att delta i The Brilliant Leadership för att i tidig ålder få chansen att ta nästa steg i sin personliga utveckling. Eftersom vi dessutom samarbetar med Fryshuset kommer även en person med utländskt ursprung att få delta i programmet, vilket innebär att du lär dig att coacha två personer under åtta månader. Totalt sett får med andra ord 16 unga människor – genom just ditt deltagande – chansen att komma in i näringslivet på ett moget och bra sätt.

I december avslutar vi The Brilliant Leadership med en gemensam resa ner till Italien, där vi återigen kommer att bo på Casa Oliveta.

För att kunna delta i The Brillliant Leadership måste du vara beredd att avsätta tid till allt detta. Målet är att skapa en beteendeförändring hos dig och i ditt liv så att du kan bli den ledare och människa som du verkligen vill bli. Och det kräver ett stort engagemang.

Priset för att delta är 29 000 kronor per månad samt en startavgift på 100 000 kronor. Totalt är priset för hela programmet 348 000 kronor. I detta ingår alla resor, möten, middagar, kurslitteratur samt regelbunden coaching med allt som just du behöver hjälp med. Priset innefattar även deltagandet för de juniorer som du coachar under ditt deltagande i programmet. Alla priser är exklusive moms.

Vi kommer att be dig komma på en intervju där vi berättar mer om The Brilliant Leadership och ställer ytterligare frågor.

Kom ihåg att du alltid kan ringa eller maila till oss när som helst om du vill veta mer om The Brilliant Leadership. Våra kontaktuppgifter finner du längst ner i detta mail.